Vereniging
JOL-Bergerhof

Vomar actie

logo

Steun JOL-Bergerhof met de Vomar actie!

Klant-is-Koningkaart (KIK-kaart) en Vereniging JOL-Bergerhof
De Klant-is-Koningkaart is een bijzonder aanbod van Vomar Voordeelmarkt, speciaal voor jou!

Hoe spek ik de kas van Vereniging JOL-Bergerhof? Geef de Klant-Is-Koningkaart aan de cassière (je kunt dan zelf kiezen of je ook kooppunten wilt). Op de KIK-kaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan Vereniging JOL-Bergerhof uit. Hoe meer ‘leden’ van Vereniging JOL-Bergerhof bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer de kas gespekt wordt – zonder dat de ‘leden’ of Vereniging JOL-Bergerhof daar iets voor hoeft te doen of te betalen. We hoeven je niet te vertellen hoe dat kan oplopen tot een aardig bedrag.
Heb je de KIK-kaart nog niet? Vraag de Klant-is-Koningkaart gratis aan bij de servicebalie! Geef ook duidelijk aan dat je Vereniging JOL-Bergerhof hebt aangemerkt als de ‘Club’ voor de 0,5% donatie!
Heb je wel al een Klant-is-Koningkaart, geef dan je naam en de cijfers van de code van je kaart (begint met 26…) door via kik@jolbergerhof.nl Uiteraard mogen familieleden, vrienden, kennissen ook meesparen!

Alvast heel hartelijk dank!

Vomar filialen zijn te vinden in:

Alkmaar: Bellinistraat 71- Bergermeer
Alkmaar: Van Ostadelaan 296 – Hoefplan
Heiloo: Stationsplein 34
Heerhugowaard: Uiterwaard 1 – Rivierenbuurt
Heerhugowaard: Raadhuisplein 2 – Centrumwaard
Heerhugowaard: Brandpunt 65 (stad van de zon)