Vereniging
JOL-Bergerhof

Veelgestelde vragen

😕

overig (2)

Hoe kunnen jullie van €0,50 per kind per dag alles regelen en betalen?

Dat kunnen wij niet. Wij zijn afhankelijk van subsidie van de gemeente Alkmaar en van donaties en sponsorgelden van ouders en bedrijven die de JOL een warm hart toe dragen. Ook doet de leiding mee aan de jaarlijkse collecte ‘Jantje Beton’ en kunt u meedoen aan de loterij van de Grote Clubactie. Tijdens de JOL organiseren wij enkele loterijen of andere ludieke acties. Voor donaties kan contact opgenomen worden met de projectleider. Onder donaties verstaan wij niet alleen geld, maar ook materialen en diensten. Interesse? neem gerust contact op via marielle@jolbergerhof.nl

Heeft JOL-Bergerhof wel eens iets voor een goed doel gedaan?

Afgezien van het feit dat JOL-Bergerhof zelf een fantastisch doel is (namelijk kinderen vermaken tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie), brachten wij in 2008 met allerlei acties
€ 700,00 bij elkaar voor WarChild. Meer daarover in het jaarverslag van 2008.

Lees meer vraag & antwoord in de categorie: overig

informatie (7)

Wat moet mijn kind meenemen?

Trek uw kind oude kleren aan die smerig mogen worden. Voor de eerste dagen adviseren wij zelf een hamer mee te nemen waarop duidelijk de naam van uw kind staat. Ieder kind ontvangt een ingevuld JOL-paspoort of dagkaart dat het iedere dag moet meenemen.

Mijn kind wordt vlak na de JOL 6 jaar. Mag hij/zij dit jaar al meedoen?

Omdat wij geen kleuterproject meer draaien mogen kinderen vanaf 5 jaar meedoen met de jongste groep.

Waar laat mijn kind z’n fietssleutel?

De leiding heeft een speciale fietssleutelbak. Graag wel de sleutel voorzien van een herkenbare sleutelhanger.

Moet mijn kind elke dag komen?

Nee, het staat de kinderen vrij om per dagdeel wel of niet naar de JOL te gaan. Dat geldt ook bij voorinschrijving. Per dag is € 0,50 verschuldigd, met uitzondering van de speciale dag. Voor een halve dag betalen wij geen geld terug.

Wat mag mijn kind niet meenemen?

Het spreekt haast vanzelf, maar vooruit: messen, sieraden, mobiele telefoons, aanstekers, lucifers, elektrisch gereedschap of speelgoed, glazen voorwerpen.

Lees meer vraag & antwoord in de categorie: informatie