Vereniging
JOL-Bergerhof

Support actie

Steun JOL-Bergerhof en wordt “Supporter”

Support

 

De Support Actie is een landelijke girale loterij met jaarlijks vier trekkingen, waarmee verenigingen en belangenorganisaties fondsen kunnen werven voor hun doelstelling. De donatie bedraagt € 5,50 per trekking waarvan € 4,40 bestemd is voor de vereniging. Van het resterende gedeelte wordt de complete organisatie en de prijzenpot van de loterij gefinancierd.

DEELNAME

Alle vrijetijdsverenigingen, stichtingen, scholen, belangenorganisaties en ideële doelen (met de uitzondering van politieke en religieuze organisaties) mogen meedoen aan de Support Actie.

LOTERIJ

De Support Actie heeft vier trekkingen per jaar. Het staat de donateur vrij om één of meerdere keren deel te nemen. Uiteraard geldt dat bij meerdere deelnames dit een verhoging van de financiële bijdrage aan de club oplevert en natuurlijk maakt de donateur meer kans op een prijs.
Iedere trekking heeft een prijzenpakket van minimaal € 45.000,-, bestaande uit geldprijzen en prijzen in natura. Uiteraard geldt: hoe meer donateurs, hoe groter het prijzenpakket wordt.

ORGANISATIE

De organisatie van de Support Actie is in handen van de Grote Clubactie, een stichting zonder winstoogmerk, met als doel fondsen te werven voor het Nederlandse verenigingsleven. Omdat de Grote Clubactie geen winstoogmerk heeft is zij in staat de Support Actie kosteloos aan te bieden aan de verenigingen en belangenorganisaties.

PRIJZEN

De spelers in de Support Actie maken elke trekking kans op mooie prijzen:
Hoofdprijzen:
Bij voorbeeld een auto of een cruise in het Caraïbisch gebied
2e, 3e en 4e prijs:
Luxe stedentrip ter waarde van €1000,-
5e – 14e prijs:
Weekend- of midweekverblijf voor 4 personen bij Landal GreenParks
15e – 19e prijs:
DVD Speler
Geldprijzen:
– laatste 2 cijfers goed = € 5,50
– laatste 3 cijfers goed = € 45,-
– laatste 4 cijfers goed = € 450,-

Als u hieraan mee wilt doen stuur dan een berichtje naar:contact