Het inschrijf formulier vind je hier

In de eerdere jaren moest er een formulier gedownload worden, dit formulier moest door u ingevuld worden en vervolgens naar ons ge-e-mailed.
Vervolgens moesten een aantal van onze vrijwilligers alle formulieren (zo’n 250) handmatig overtypen in de database.

Deze procedure was voor zowel u als ons erg omslachtig. Om het voor ons allemaal wat makkelijker te maken gaat de inschrijving sinds 2017 via een online formulier.

In dit formulier stellen wij dezelfde vragen als u eerder op het inschrijfformulier vond en net als in de eerdere jaren moet er voor elk kind dat deel wilt nemen aan de Jol een apart formulier ingevuld worden.
Wij hebben er voor gekozen dat er geen account nodig is om uw kind(eren) in te schrijven, dat scheelt weer een wachtwoord dat u moet onthouden.
Het nadeel hiervan is dat u uw inschrijving(en) niet meer kunt bewerken, controleer uw formulier dus goed voordat u op verzenden drukt.

Het inschrijfformulier begint met meerdere vragen over uw kind.
Zoals hoe hij/zij heet, wanneer hij/zij geboren is en wanneer hij/zij mee wilt doen.

Vervolgens vragen wij informatie van het 1e contactpersoon.
Dit is de persoon waarmee wij als eerste contact mee opnemen. Mocht uw kind bij bijvoorbeeld opa en oma logeren tijdens de Jol verzoeken wij u om hier de informatie van opa en oma in te vullen.
LET OP: Dit is ook de persoon die de bevestiging van de inschrijving in zijn/haar mail ontvangt!
U hoeft hier de adres gegevens alleen in te vullen wanneer dit afwijkt van wat er bij uw kind is ingevuld.
In dit gedeelte vragen wij ook of wij een beroep op u mogen doen wanneer wij vrijwilligers te kort komen voor de speciale dag, wanneer u het vakje aanvinkt worden de door u ingevulde gegevens gebruikt bij de aanvraag van de verklaring-omtrent-gedrag (VOG).
Wij verzoeken u om in dit geval te controleren of de door u ingevulde gegevens overeenkomen met hoe dit op uw paspoort en/of ID-kaart vermeld staat.

Optioneel is informatie van een 2e contactpersoon,
Deze persoon benaderen wij wanneer wij geen contact kunnen leggen met de 1e contactpersoon. Dit kan uw partner zijn, of in het geval dat uw kind ergens logeert, uw eigen gegevens.

Elk jaar gaan wij een keer met alle kinderen pannenkoeken eten en als laatste willen wij graag weten of u er ook een paar wilt bakken.

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en gecontroleerd drukt u op verzenden.
Zodra het systeem de inschrijving heeft verwerkt krijgt u een email waarin dit bevestigd wordt. Dit kan tot een uur duren maar meestal krijgt u deze mail direct na uw inschrijving.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben omtrent de inschrijving kunt u deze mailen naar inschrijven@jolbergerhof.nl
Mocht u vragen of opmerkingen hebben omtrent het functioneren van de website of de beveiliging van de gegevens kunt u deze mailen naar admin@jolbergerhof.nl