Vereniging
JOL-Bergerhof

Voor alle JOLLERS hier weer een update over de JOL LYMPICS 2021

17-07-2021

Het blijft nog Goed Nieuws

De JOL mag volgens de huidige regels nog steeds door gaan. Er zullen wat aanpassingen gemaakt moeten worden. Maar omdat de regels vrij snel blijven veranderen komt deze pas op de site te staan als we zeker weten wat ze precies zijn. Houd deze site en onze facebook pagina goed in de gaten.

Na het nieuws over de inschrijvingen volgt wel alvast het programma. Met wat mogelijke aanpassingen er bij vermeld.

Inschrijving jol 2021:

Tot 07-07-2021 konden kinderen zich inschrijven voor de JOL Bergerhof.

JOL Bergerhof is nu VOL en we raden iedereen aan om nog te kijken bij andere JOL Projecten.

Dit kan via de webpagina van de SVA via de volgende link: www.jolalkmaar.nl De SVA heeft links naar alle JOL projecten op hun pagina staan.

Als je verdere vragen over het inschrijven hebt stel ze aan inschrijven@jolbergerhof.nl

NOGMAALS Opgelet: Tijdens de voorbereidingen voor JOL 2021 houden wij de richtlijnen van de RIVM scherp in de gaten, dus ook nu het door gaat is het nog steeds mogelijk dat we enige aanpassingen moeten maken.

Hou deze site in de gaten, of kijk op onze facebook pagina. Voor updates voor over de JOL 2021

Het programma:

1e WEEK

Maandag 9 augustus

9.30 – 12.00 — Grootse opening van de Jol – Hutten bouwen. Voorheen kon familie helpen, maar we verwachten dat dit in 2021 niet door kan gaan. Zie laatste nieuws op onze site,

13.30 – 15.30 — Hutten bouwen – Poffertjes eten

Dinsdag 10 augustus

9.30 – 12. 00 — Spannend verhaal – Hutten bouwen

13.30 – 15.30 — Vlaggen maken (kwast mee) – Sporttrucs voor wie wat wil laten zien.

Woensdag 11 augustus

9.30 – 12.00 — Hutten versieren (Als je hiervoor materialen meegeeft, ga er dan niet vanuit dat deze terug komen) Sport en spel in kleine groepen – Oefenen voor de slotavond

13.30 – 15.30 — The Big Games! – Sporttrucs voor wie wat wil laten zien

Donderdag 12 augustus

8.30 – 17.00 — Speciale dag! (Meer informatie over wat we gaan doen volgt via de website en zal opgehangen worden bij de poort.)

Vrijdag 13 augustus

9.30 – 13.30 — Het Olympisch vuur is uit! Wie is de dader?  – Pannenkoeken eten (om 12.00 uur mogen deze zelfgebakken pannenkoeken gebracht worden) Oefenen slotavond.

19.00 – 21.00 — Open avond! (Met de huidige regels ziet het er naar uit dat deze avond niet door kan gaan. Check deze site en facebook voor alle informatie En duimen dat het wel door mag gaan).

2e WEEK

Maandag 16 augustus

9.30 – 12.00 — Record spellen! Welk team zet de meeste records?

12.00 tot 13.30 — Oefenen voor de slotavond – Broodjes bakken – Koken (japanse gerechten) – Sporttrucs voor wie wat wil laten zien.

19.00 – 23.00 — Avond Jol voor de oudste groep met kampvuur. (Hiervoor moet je jouw kind wel opgeven, info volgt in de eerste week)

Dinsdag 17 augustus

9.30 – 12. 00 — Opbouwen van de decors voor de slotavond – Workshops – Springen op de springkussens – Oefenen slotavond

13.30 – 15.30 — Verder bouwen van de decors voor de slotavond – Workshops – Springen op de springkussens – Oefenen slotavond – Sporttrucs

Woensdag 18 augustus

9.30 – 12.00 De hutten worden gesloopt! – Jongens tegen de meisjes-spel – Oefenen voor de slotavond

13.30 – 15.30 Olympische Waterspelen – Oefenen slotavond – Sporttrucs

Donderdag 19 augustus

9.30 – 12.00 — Foto speurtocht – Oefenen voor de slotavond

19.00 – 23.00 Slotavond (Met de huidige regels ziet het er naar uit dat deze avond niet door kan gaan. Check deze site en facebook voor alle informatie En duimen dat het wel door mag gaan).

JOL 2021

JOL LYMPICS

 

Algemene informatie

Geef uw kind voor het bouwen van de hutten een hamer mee voorzien van zijn of haar naam en bij het versieren/schilderen van de bouwwerken is een kwast nodig. De Jol zorgt voor spijkers, hout en verf. Tijdens de Jol is het handig dat uw kind kleding draagt dat tegen een stootje kan en vuil mag worden, denk daarbij ook aan goede schoenen. Houd er daarnaast rekening mee dat waardevolle spullen op/tijdens de Jol kwijt kunnen raken of beschadigen.

Komt uw kind op de fiets, zorg dan voor een duidelijk herkenbare sleutelhanger, want de fietssleutels worden in een grote bak bewaard voor de kinderen. Indien uw kind door een ander wordt opgehaald, geef dit dan zelf even aan bij de Jol leiding. Een kind waarvan we weten dat hij/zij niet alleen naar huis mag, blijft op de Jol totdat hij/zij wordt opgehaald.

Tijdens de Jol zijn we bereikbaar op telefoonnummer: 06-33 697 297. Info ook via Facebook.

 

 

Wet Bescherming Persoonsgegevens (GDPR).

Vanaf 25 Mei  2018 is de Jol Bergerhof, net als alle andere bedrijven en verenigingen, verplicht inzicht te geven in welke gegevens wij verzamelen en hoe wij hier mee omgaan. Als jol verzamelen wij geen gegevens van de gebruikers van deze website, de kinderen of de vrijwilligers zonder dat hiervoor toestemming is gegeven. Dit deden we niet en hier is niks in veranderd. De gegevens die wij verzamelen zijn de contactgegevens van onze vrijwilligers, de inschrijfformulieren van de kinderen (welke na afloop van het project vernietigd worden) en een maillijst t.b.v. de nieuwsbrief.
Het privacybeleid van Jol-Bergerhof zit in de laatste fase van ontwikkeling, u kunt HIER de meest recente conceptversie van ons privacybeleid inzien. Wij verwachten het definitieve beleid binnenkort af te hebben.